Het is bijna organisch, de binding is er gewoon.

011 20220617 100kb Wilbert Erik Daems

Wilbert is systemisch coach en hij doet mannenwerk. Systemisch werk geeft inzicht in de plek en rol die je inneemt in een systeem. Het systeem kan je familie zijn, maar ook een bedrijf, organisatie of een andere sociale situatie. Mannenwerk geeft mannen inzicht in hun kracht, gevoel, liefde en leiderschap. Wilbert heeft zijn praktijkruimte in Het Lichtgarnizoen. Het Lichtgarnizoen is een collectief van zelfstandige ondernemers die een werk- en praktijkruimte gebruiken in een van de gebouwen op het Kazerneterrein in Blerick. Hier lees je wat ze doen, hoe ze het doen en waarom ze het doen. (foto’s: Erik Daems) 

“Het fijne van alle mensen die in dit gebouw een werkplek hebben is dat we elkaar in ieders waarde laten, zonder regels of afspraken. Het is bijna organisch, de binding is er gewoon. Mijn plek voelt ook gewoon goed, het is fijn om er te zijn en er te werken. Op een of andere manier is de lichtinval in mijn kamer heel mooi, het geeft de plek meteen een gevoel van veiligheid.

Mijn praktijk is er voor iedereen die bewust wil worden van onderliggende patronen, gedachten en gebeurtenissen die het leven soms verstoren. Door middel van een opstelling wordt er vanuit een systemisch perspectief naar de hulpvraag gekeken. Je kunt 1-op-1 een opstelling doen of deelnemen aan een familieopstellingen dag. Het is ook mogelijk om een systemisch coach-traject te volgen van vijf consulten, waarbij ik je systemisch en coachend begeleid in je hulpvraag. 

Ik ben er ook voor mannen die vastlopen en vragen hebben over typische mannen-thema’s, en voor ondernemers en leidinggevenden die eens vanuit een systemisch perspectief naar hun bedrijfsvoering of hun teams willen kijken. Het is dus eigenlijk gewoon voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en bewust wil worden van de impact van het familiesysteem en werken met opstellingen.

Ik heb zelf door de jaren heen de kracht van systemisch werk en familieopstellingen mogen ervaren en zelf ondervonden dat het mogelijk is om beperkende overtuigingen om te zetten in daadkracht. Vanaf het moment dat ik mij bewust werd van de dynamiek en de helende werking van een familiesysteem, heb ik mij kunnen laten dragen door het leven. Ik gun werkelijke iedereen deze ervaring, dat is mijn drijfveer geworden om dit werk te doen. 

Ik haal energie uit een opstelling doen, uit het contact met collega’s en uit alles wat er dagelijks aan komt waaien. Paardrijden en creatieve ontmoetingen geven mij ook veel energie en inspiratie.

Waar ik intens gelukkig van kan worden is dat wanneer bij iemand zichtbaar wordt dat het bewuste kwartje valt. Het gevoel van “aha” zien in de twinkeling van iemands ogen, dat moment raakt mij elke keer weer. Verder word ik gelukkig van een eureka-moment in mijn gedachten, en vooral van leuke dingen doen. 

Mijn grootste wens is volledig aanwezig te blijven in het leven en dat te doen wat mij gelukkig maakt.”

Wilbert werkt vanuit gebouw A op het Kazerneterrein in Blerick. Voor meer informatie en voor een afspraak met Wilbert kun je terecht op www.wilbertrutten.nl en je kunt connecten met Wilbert via LinkedIn en Instagram. (@wilbert_rutten).

Dit vind je mogelijk ook interessant:

20190727 Eamd8234 Bewerkt 2

Doe het goed of doe het niet.

Ik ben fotograaf voor ondernemers en bedrijven. Ik maak profielfoto’s en bedrijfsfoto’s voor teampagina’s, websites en LinkedIn. Verder ben ik ook altijd geïnteresseerd in de mensen zelf en hun verhaal. Ik vraag mensen vaak waar ze energie en inspiratie vandaan halen en vraag hen waar...
Antoinette Erik Daems Fotograaf Venlo 0003

Volg je hart, want je hart klopt

Antoinette woont in een sprookjeshuis en geeft shows met Toet Tout Theater. Ik blik terug op het gesprek dat ik met haar had. Tekst en foto's: Erik Daems Antoinette, hoe gaat het op dit moment met je? Nu gaat het goed. Het werk dat ik...
Fotograaf Erik Daems Venlo Eamd6186

Een moment dat je echt gelukkig bent is heftig. 

Ik ben fotograaf voor ondernemers en bedrijven. Ik maak profielfoto's en bedrijfsfoto's voor teampagina's, websites en LinkedIn. Ik ben ook altijd geïnteresseerd in de mensen zelf en hun verhaal. Ik vraag mensen vaak waar ze energie en inspiratie vandaan halen en vraag hen waar ze...

Plaats een reactie