Aanbod

“Dit ben ik, met alles wat er is.”  Dat is wat een goede profielfoto moet zeggen....

Veel profielfoto’s zijn al verouderd of leiden teveel af van waar jij als persoon of professional echt voor staat. Een kroeg-selfie of vakantiefoto komt niet serieus en professioneel over.

Mensen voelen zich aangetrokken tot mensen die zelfvertrouwen uitstralen. Je wordt eerder uitgenodigd voor een sollicitatie of benaderd door een potentiële opdrachtgever als je een profielfoto hebt die laat zien dat je weet waar je mee bezig bent en het aankan. En in een tijd van online-meetings is een toffe foto als de “no-video option” ook wel heel fijn om te hebben. 

Een investering in je profielfoto voor je zakelijke pagina of je personal branding is een investering in je eigen toekomst en die van je zaak. Je profielfoto is vaak het eerste wat een potentiële klant of werkgever van je ziet, niemand kan nog zonder. 

Profielfoto-dag

Als je wel een nieuwe profielfoto wil maar geen uitgebreide sessie, dan is de Profielfoto-dag op zaterdag 23 juli 2022 in mijn studio in Blerick iets voor jou. In een korte sessie geef ik je coaching en aanwijzingen om de beste profielfoto uit jezelf te halen.

Een sessie op de Porfielfoto-dag is inclusief een geretoucheerde foto, el geldt ook een speciale prijs.
Stuur me even een mail of bericht als je erbij wilt zijn en als je meer wilt weten, dan geef ik je alle info. Ik zie je graag!

- korte sessie, na het fotograferen zoeken we meteen de beste uit
- mijn coaching en tips & tricks tijdens de sessie
- inclusief 1 professioneel geretoucheerde foto, als je wil kun je meteen extra foto’s er bij kiezen
- vooraf handige tips en dingen om rekening mee te houden

Werkwijze

Erik Daems fotograaf in aktie

tarief

Voor de sessie plan ik altijd een heel dagdeel in. Ik houd je ook nooit langer op dan nodig is, maar we kunnen alle tijd pakken om tot de goeie foto’s te komen en je kunt meerdere outfits meenemen.

Een sessie kost € 140,00 excl. BTW. Bij de sessie krijg je mijn tijd, aandacht en coaching. iedere foto die je aan het eind van de sessie kiest kost € 30,00 excl. BTW. Iedere foto die je kiest wordt geretoucheerd en social-media-klaar gemaakt voor je.

Jij bepaalt zelf hoeveel foto’s je kiest, daarmee heb je de uiteindelijke kosten ook helemaal zelf in de hand. 

quotes

"Zodra je bij Erik binnenstapt, begeef je je in een andere wereld.  Door Erik zijn natuurlijke rust, vakkundigheid, kritische blik en zijn humor, weet hij het perfecte plaatje te schieten, met oog voor detail."

Rolien
quotes

"Een heel bijzondere ervaring die ik heb mogen meemaken. Het is ongelooflijk wat een minimale aanpassing in je houding en gezichtsuitdrukking doet op de foto. Verwondering als je de foto’s naast elkaar ziet. Bedankt Erik."

Sjack Titulaer
quotes

"Erik is een heel vakkundige fotograaf met veel geduld en oog voor detail."

José

Boek een sessie voor je nieuwe profielfoto

Na het indienen van dit formulier kan je direct in mijn agenda een afspraak plannen. 

Wat je verder nog wil weten