Deze zomer nog een nieuwe look?

erik aan het werk

Als je in juli, augustus of september bij me in de studio bent voor je profielfoto-shoot, krijg je een complete sessie voor € 89,- inclusief BTW en een geretoucheerde foto.

Bij een profielfoto-sessie in mijn studio is er alle tijd en aandacht om jou in al je kracht te laten stralen op je nieuwe foto voor je sollicitatie, je LinkedIn of je andere social media. Je kunt in meerdere outfits gefotografeerd worden. Als je twijfelt, neem het gewoon mee: alles wat je niet meeneemt kun je niet in gefotografeerd worden.

Ik vertel je tijdens de tijdens de sessie alles wat je moet weten, ik geef je tips een aanwijzingen. Ik gun je een profielfoto waar je vriendelijk en ontspannen op staat, een die laat zien dat je net zo prettig bent om mee om te gaan als om mee samen te werken. 

Ik zorg graag met onvoorwaardelijke aandacht voor jouw beste foto voor je online profiel. Om deze reden werk ik niet met een tijdslimiet, ik doe in mijn studio maximaal een sessie per dagdeel. Ik houd je ook niet langer op dan nodig is, maar weet dat we alle tijd hebben om je eventueel in verschillende outfits te fotograferen en tot een goed resultaat te komen. 

Aan het einde van de sessie kijken we alle foto’s samen door en kies je jouw favoriete foto’s om te laten bewerken. Je kunt dus zelf kiezen hoeveel foto’s je wilt en wat je uiteindelijke kosten worden. Sommige mensen willen meerdere foto’s, anderen maar één, jij bepaalt. 

Foto’s die je uiteindelijk kiest worden professioneel nabewerkt en in verschillende verhoudingen en resoluties gestuurd, zodat ze helemaal klaar zijn voor je online-dingen.

Een uitgebreide sessie kost normaal € 170,- inclusief BTW, maar je zorgt dat je in augustus of september een sessie bij me hebt, krijg je een complete profielfoto-shoot niet voor € 170,- maar voor € 89,-, dit is inclusief BTW en een geretoucheerde foto. Extra foto’s kun je meteen na de sessie er bij kiezen voor € 36,30 per stuk.

Pak je voordeel en boek meteen je sessie voor je nieuwe profielfoto hier.

Ik zie je graag! Alle goeds, Erik

Dit vind je mogelijk ook interessant:

011_20220617 100kB_WILBERT_ Erik Daems

Het is bijna organisch, de binding is er gewoon.

Wilbert is systemisch coach en hij doet mannenwerk. Systemisch werk geeft inzicht in de plek en rol die je inneemt in een systeem. Het systeem kan je familie zijn, maar ook een bedrijf, organisatie of een andere sociale situatie. Mannenwerk geeft mannen inzicht in hun...
023_20220310_ANNEMARIE 1 blog

Precies dit, en dan met een kopje koffie op een bankje in de zon.

Annemarie schrijft levensverhalen en zit met The Insight Story bij Het Lichtgarnizoen. Het Lichtgarnizoen is een collectief van zelfstandige ondernemers die een werk- en praktijkruimte gebruiken in een van de gebouwen op het Kazerneterrein in Blerick. Hier lees je wat ze doen, hoe ze het...
20190518-eamd5653

Vrijheid bestaat niet. Voel vrijheid in je hart.

Mart komt uit Venlo en woont momenteel in Sittard. Hij houdt zich bezig met verschillende projecten en werkt aan een mooiere, betere wereld.  Mart, hoe gaat het met je, nu? Ik heb een heel slechte, lastige winter achter de rug. Misschien wel de eerste in...

Plaats een reactie