Alles wat je wil weten over De Profielfoto-dag

096_20210923_FERDI

Wil jij graag een nieuwe profielfoto voor je LinkedIn-profiel of je website en heb je geen tijd en zin in een lange foto-sessie? Ik houd regelmatig een Profielfoto-dag in mijn studio in Gebouw A aan de Garnizoenweg 3 in Blerick aan de Maas, vlakbij het centrum van Venlo.

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur, een shoot duurt zo’n twintig minuten en je hoofd en schouders komen op de foto.

Tijdens de shoot let ik op alle dingen waar jij dan niet aan hoeft te denken. Jij zorgt dat je outfit, eventuele make-up en kleding helemaal foto-klaar zijn, en ik vertel je tijdens het fotograferen alles wat je moet weten om vriendelijk en vol vertrouwen de lens in te kijken. Direct na de shoot zoeken we samen de beste uit, ik zorg voor de retouche en stuur jou je nieuwe profielfoto helemaal social media-klaar naar je door. Je krijgt de foto in verschillende resoluties en uitsnedes door zodat jij ze meteen kunt gebruiken voor al je online dingen.

De volgende Profielfoto-dag is op zaterdag 17 september 2022. In twintig minuutjes coach ik je naar jouw beste profielfoto voor LinkedIn, sollicitatie en social media. De kosten zijn €40,- inclusief BTW en een geretoucheerde foto. Van te voren krijg je van mij nog handige tips en info voor de voorbereiding op je shoot. Reserveren doe je door mij te mailen op post@erikdaems.nl of via het contactformulier een berichtje te sturen met je naam, telefoonnummer, e-mail-adres en de tijd die je wil boeken.

De beschikbare tijden op 17 september zijn:

10:00 – 10:20

10:30 – 10:50

11:00 – 11:20

11:30 – 11:50

12:30 – 12:50

13:00 – 13:20

13:30 – 13:50

14:00 – 14:20

Voor een uitgebreidere sessie met eventueel meerde outfits kun je op een andere datum bij me terecht. Ik kan je ook helpen als je een keer een profielfoto-shoot wil voor meerdere mensen of als je een Profielfotodag wil houden bij je bedrijf of op lokatie.

Dit vind je mogelijk ook interessant:

erik aan het werk

Deze zomer nog een nieuwe look?

Als je in september bij me in de studio bent voor je profielfoto-shoot, krijg je een complete sessie voor € 89,- inclusief BTW en een geretoucheerde foto. Bij een profielfoto-sessie in mijn studio is er alle tijd en aandacht om jou in al je kracht...
011_20220617 100kB_WILBERT_ Erik Daems

Het is bijna organisch, de binding is er gewoon.

Wilbert is systemisch coach en hij doet mannenwerk. Systemisch werk geeft inzicht in de plek en rol die je inneemt in een systeem. Het systeem kan je familie zijn, maar ook een bedrijf, organisatie of een andere sociale situatie. Mannenwerk geeft mannen inzicht in hun...
023_20220310_ANNEMARIE 1 blog

Precies dit, en dan met een kopje koffie op een bankje in de zon.

Annemarie schrijft levensverhalen en zit met The Insight Story bij Het Lichtgarnizoen. Het Lichtgarnizoen is een collectief van zelfstandige ondernemers die een werk- en praktijkruimte gebruiken in een van de gebouwen op het Kazerneterrein in Blerick. Hier lees je wat ze doen, hoe ze het...

Plaats een reactie